Ο ρόλος του εδεσματολογίου (μενού) εστιατορίων ως εργαλείου ενημέρωσης σε θέματα διατροφής και ποιότητας

Μεταπτυχιακή Εργασία 9614 874 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Ο ρόλος του εδεσματολογίου (μενού) εστιατορίων ως εργαλείου ενημέρωσης σε θέματα διατροφής και ποιότητας
Συγγραφέας:
Αναστασιάδου, Γεωργία
Περίληψη:
Στην παρούσα μελέτη πραγματοποιήθηκε διατροφική ανάλυση και αξιολόγηση βυζαντινών και αρχαίων ελληνικών γευμάτων, στο πλαίσιο Συμποσίου σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες στην αρχαία Ελλάδα και το Βυζάντιο, βασισμένη σε βιβλιογραφικά δεδομένα με κύρια πηγή την βάση δεδομένων του USDA. Τα αποτελέσματα που προέκυψαν παρουσιάστηκαν σε συγκεντρωτικό πίνακα με την μορφή των GDAs και μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια των διαφόρων γευμάτων γευσιγνωσίας μαζί με ένα ερωτηματολόγιο αξιολόγησης σχετικά με τη διατροφική ανάλυση των μενού και τις διατροφικές τους συνήθειες. Στη συνέχεια, τα ερωτηματολόγια αυτά συγκεντρώθηκαν, αναλύθηκαν και αξιολογήθηκαν.
Ημερομηνία κατάθεσης:
2011-07-01
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Λοιπά Θέματα:
Διατροφή - Αξιολόγηση
Nutrition - Evaluation
Διατροφικές συνήθειες - Ελλάδα, Αρχαία
Food habits - Greece, Ancient
Διατροφικές συνήθειες - Βυζαντινή Αυτοκρατορία
Food habits - Byzantine Empire
Περιγραφή:
117 σ., εικ., πίν., διαγρ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0