Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
ΕΣΤΙΑ
English
Toggle navigation
Συλλογές
Ευρετήρια
Αναζήτηση
Υπηρεσίες Αυτοαπόθεσης
Πύλη φοιτητών
Ηλεκτρονική κατάθεση διατριβών και εργασιών
Πύλη ερευνητών
Ηλεκτρονική κατάθεση ερευνητικών δημοσιεύσεων
Οδηγίες
Οδηγίες ηλεκτρονικής κατάθεσης
Ανοιχτά Δεδομένα
Συλλογές
Γκρίζα Βιβλιογραφία Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής
Πτυχιακές Εργασίες
Διατροφική ανάλυση και αξιολόγηση παραδοσιακών κυπριακών φαγητών
Πτυχιακή Εργασία
7640
723 Αναγνώσεις
Πρωτότυπος Τίτλος:
Διατροφική ανάλυση και αξιολόγηση παραδοσιακών κυπριακών φαγητών
Συγγραφέας:
Τσιάκλα, Χαρά
Ημερομηνία κατάθεσης:
2011-07-25
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Λοιπά Θέματα:
Συνταγές - Κύπρος
Recipes - Cyprus
Χημεία τροφίμων - Πίνακες
Food - Composition - Tables
Food - Analysis - Tables
Μικροθρεπτικά συστατικά
Μακροθρεπτικά συστατικά
Άδεια χρήσης:
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0
Export Citation
BibTex
RIS
Text
Αρχείο PDF
, tsialka_xara.pdf