Διατροφική ανάλυση και αξιολόγηση παραδοσιακών κυπριακών φαγητών

Πτυχιακή Εργασία 7640 723 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Διατροφική ανάλυση και αξιολόγηση παραδοσιακών κυπριακών φαγητών
Συγγραφέας:
Τσιάκλα, Χαρά
Ημερομηνία κατάθεσης:
2011-07-25
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Λοιπά Θέματα:
Συνταγές - Κύπρος
Recipes - Cyprus
Χημεία τροφίμων - Πίνακες
Food - Composition - Tables
Food - Analysis - Tables
Μικροθρεπτικά συστατικά
Μακροθρεπτικά συστατικά
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

, tsialka_xara.pdf