Παράγοντες που επιδρούν στην επιλογή τροφής και τις γευματικές συνήθειες στο χώρο εργασίας

Πτυχιακή Εργασία 6050 809 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Παράγοντες που επιδρούν στην επιλογή τροφής και τις γευματικές συνήθειες στο χώρο εργασίας
Συγγραφέας:
Καπίρη, Ελπινίκη
Ημερομηνία κατάθεσης:
2010-11-15
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Λοιπά Θέματα:
Διατροφικές συνήθειες
Food habits
Εργασιακό περιβάλλον
Work environment
Εργασία και εργαζόμενοι
Employees
Περιγραφή:
83 σ., εικ., πίν., διαγρ., σχ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

, kapirh_elpiniki.pdf