Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
ΕΣΤΙΑ
English
Toggle navigation
Συλλογές
Ευρετήρια
Αναζήτηση
Υπηρεσίες Αυτοαπόθεσης
Πύλη φοιτητών
Ηλεκτρονική κατάθεση διατριβών και εργασιών
Πύλη ερευνητών
Ηλεκτρονική κατάθεση ερευνητικών δημοσιεύσεων
Οδηγίες
Οδηγίες ηλεκτρονικής κατάθεσης
Ανοιχτά Δεδομένα
Συλλογές
Γκρίζα Βιβλιογραφία Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής
Πτυχιακές Εργασίες
Παράγοντες που επιδρούν στην επιλογή τροφής και τις γευματικές συνήθειες στο χώρο εργασίας
Πτυχιακή Εργασία
6050
809 Αναγνώσεις
Πρωτότυπος Τίτλος:
Παράγοντες που επιδρούν στην επιλογή τροφής και τις γευματικές συνήθειες στο χώρο εργασίας
Συγγραφέας:
Καπίρη, Ελπινίκη
Ημερομηνία κατάθεσης:
2010-11-15
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Λοιπά Θέματα:
Διατροφικές συνήθειες
Food habits
Εργασιακό περιβάλλον
Work environment
Εργασία και εργαζόμενοι
Employees
Περιγραφή:
83 σ., εικ., πίν., διαγρ., σχ.
Άδεια χρήσης:
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0
Export Citation
BibTex
RIS
Text
Αρχείο PDF
, kapirh_elpiniki.pdf