Εφαρμογή Σύγκρισης τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων

Πτυχιακή Εργασία 29500 15 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Εφαρμογή Σύγκρισης τιμών ενοικίασης αυτοκινήτων
Συγγραφέας:
Κτιστάκης, Νικόλαος, Παύλος
Επιβλέπων καθηγητής:
Τσαδήμας, Ανάργυρος
Περίληψη:
Μπορούμε όλοι να κατανοήσουμε το πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος στην κοινωνία του σήμερα Με εκατοντάδες νέες ανάγκες και περισπασμούς, όπου φυσικά απαιτούν ένα κομμάτι του χρόνου που έχουμε καθημερινά διαθέσιμο, καταλαβαίνουμε πως ο κάθε αυτοματοποιησμός που θα μας επιτρέψει να “κερδίσουμε” λίγο χρόνο χρήζει τεράστιας σημασίας.

Σκοπός λοιπόν αυτής της εργασίας είναι η εκπλήρωση της βασικής αυτής αρχής του αυτοματοποιησμού, που πορεύεται και ο τομέας της Πληροφορικής, σε μια καθημερινή έρευνα που κάνει ένα μεγάλο κομμάτι των χρηστών του διαδικτύου, την αναζήτηση του καταλληλότερου και οικονομικότερου οχήματος για χρηματοδοτική μίσθωση (‘leasing’).

Το παραπάνω πραγματοποιήθηκε με την ανάλυση, σχεδίαση, υλοποίηση και την αυτοδιαχείριση ενος Web Application, εν ονόματι LeaseWise, όπου λειτουργεί ως μια σελίδα συγκέντρωσης δεδομένων οχημάτων ή ‘vehicles search aggregator’. Αυτο επιτυγχανεται με την συγκέντρωση δεδομένων από προϋπάρχων παρόχους οχηματων με leasing, προβάλλοντας
μόνο το φθηνότερο.

Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί με σύγχρονες τεχνολογίες, οι οποίες θα αναλυθούν εκτενώς παρακάτω. Το τεχνολογικό της υπόβαθρο περιλαμβάνει τις βασικές γλώσσες προγραμματισμού που χρησιμοποιήθηκαν, το περιβάλλον εκτέλεσης του server και τις απαραίτητες βιβλιοθήκες για την ιστοσελίδα και τον web server. Επιπλέον, έχει ενσωματωθεί μια σειρά εργαλείων που υποστηρίζουν την αυτοματοποίηση και την αυτοδιαχείριση της πλατφόρμας, με γνώμονα τις αρχές του DevOps. Αυτά περιλαμβάνουν εργαλεία για συνεχή ενσωμάτωσή και παραγωγή, εργαλεία περιθωριοποίησης και ειδοποιήσεις για τυχόν σφάλματα στην εφαρμογή.
Ημερομηνία κατάθεσης:
2024-10-21
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Επιστήμη των υπολογιστών
Λοιπά Θέματα:
Εφαρμογές, εργαλεία, κλπ.
Λέξεις-κλειδιά:
μίσθωμα, υπηρεσία, Σύγκριση
Περιγραφή:
60 σ.,εικ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

NikolaosKtistakis.pdf

2 MB