Η εταιρική κοινωνική ευθύνη στον όμιλο Μυτιληναίος και η προβολή της στην εταιρική ιστοσελίδα

Πτυχιακή Εργασία 29183 20 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Η εταιρική κοινωνική ευθύνη στον όμιλο Μυτιληναίος και η προβολή της στην εταιρική ιστοσελίδα
Συγγραφέας:
Τζούρος, Ιάσων, Βασίλειος
Επιβλέπων καθηγητής:
Γκούσια-Ρίζου, Μαρία
Περίληψη:
Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τις επιχειρήσεις καθώς συμβάλλει στη δημιουργία βιώσιμων και υπεύθυνων πρακτικών που επηρεάζουν θετικά την κοινωνία και το περιβάλλον. Η προβολή της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας αποτελεί σημαντικό μέσο για την επικοινωνία με το κοινό και την ανάδειξη των πρωτοβουλιών που υλοποιεί μια εταιρεία. Ο σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η μελέτη του τρόπου που προβάλλεται η έννοια της Ε.Κ.Ε. μέσα από την ιστοσελίδα του ομίλου Μυτιληναίος.

Η εταιρεία Μυτιληναίος προβάλλει την εταιρική κοινωνική ευθύνη της μέσω της ιστοσελίδας της με διάφορους τρόπους όπως μέσω της ενότητας "Υπευθυνότητα" και της παρουσίασης των δράσεών της σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και περιβαλλοντικής προστασίας. Από την αξιολόγηση της ιστοσελίδας της Μυτιληναίος προέκυψε ότι η προβολή της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μέσω της ιστοσελίδας της είναι σαφής και συνεκτική προσφέροντας στους επισκέπτες πληροφορίες για τις δράσεις της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα.

Συνολικά, η παρούσα μελέτη περίπτωσης αναδεικνύει τη σημασία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τις επιχειρήσεις, τον ρόλο της εταιρικής ιστοσελίδας στην προβολή της Ε.Κ.Ε., και την αποτελεσματική προβολή της Ε.Κ.Ε. μέσω της ιστοσελίδας της Μυτιληναίος.
Ημερομηνία κατάθεσης:
2024-07-22
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Οικονομία
Λοιπά Θέματα:
Επιχειρήσεις - Οικονομία - Ελλάδα
Ιστότοποι - Σχεδιασμός
Λέξεις-κλειδιά:
Ιστότοπος, Βιώσιμη ανάπτυξη, Εταιρική κοινωνική Ευθύνη
Περιγραφή:
81 σ.,εικ.,πίν.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

IasonTzouros.pdf

4 MB