Επανασχεδιασμός και βελτιστοποίηση της διαδικτυακής πύλης 'Study in Greece' και ενίσχυση στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ

Μεταπτυχιακή Εργασία 28456 27 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Επανασχεδιασμός και βελτιστοποίηση της διαδικτυακής πύλης 'Study in Greece' και ενίσχυση στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ
Συγγραφέας:
Σερέτη, Άλκηστη, Κωνσταντίνος
Επιβλέπων καθηγητής:
Μιχαλακέλης, Χρήστος
Περίληψη:
Ο κυριότερος στόχος της διπλωματικής εργασίας είναι η δημιουργία μιας ανανεωμένης έκδοσης της ιστοσελίδας της Study in Greece καθώς και η εφαρμογή πρακτικών με στόχο την βελτιστοποίηση της εμφάνισης της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (SEO).
Για να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους έγινε χρήση ενός πολύ γνωστού και σύγχρονου συστήματος περιεχομένου, του Wordpress. Χρειάστηκε να κατανοήσουμε απόλυτα τις δυνατότητες που μας προσφέρει αυτό το εργαλείο, καθώς και να αναζητήσουμε νέα πρόσθετα ούτως ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό.
Η ιστοσελίδα της Study in Greece, προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές στην Ελλάδα, στα Ελληνικά Δημόσια Πανεπιστήμια, καθώς επίσης και την καθοδήγηση των φοιτητών που επιθυμούν να σπουδάσουν σε αυτά.
Μέσα από τη διπλωματική εργασία θα αναφερθούν τα βήματα που ακολουθήθηκαν για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της νέας έκδοσης του ιστόχωρου, καθώς και τα εργαλεία και το υλικό που χρησιμοποιήσαμε.
Ημερομηνία κατάθεσης:
2024-03-04
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Επιστήμη των υπολογιστών
Λοιπά Θέματα:
Ιστότοποι - Σχεδιασμός
Εκπαιδευτικοί ιστότοποι
Διαδικτυακές εφαρμογές
Εκπαίδευση, Ανώτατη - Ελλάδα
Λέξεις-κλειδιά:
σπουδές στην Ελλάδα, Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου, δικτυακός ιστότοπος, εξωστρέφεια, Διεθνοποίηση
Περιγραφή:
78 σ.,εικ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

ALKISTISERETI.pdf

13 MB