Η διαθεσιμότητα και ο ρόλος του παραδοσιακού ψωμιού στις διατροφικές συνήθειες των αστών της Θεσσαλονίκης

Πτυχιακή Εργασία 17732 948 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Η διαθεσιμότητα και ο ρόλος του παραδοσιακού ψωμιού στις διατροφικές συνήθειες των αστών της Θεσσαλονίκης
Συγγραφέας:
Μαυροπούλου, Ελένη
Επιβλέπων καθηγητής:
Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δ.
Ημερομηνία κατάθεσης:
2004
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Οικιακή οικονομία
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Επεξεργασία και κατασκευή τροφίμων
Λέξεις-κλειδιά:
Ψωμί, παρασκευή ψωμιού, κατανάλωση ψωμιού, λαογραφία,
Περιγραφή:
99 σ., πίν., σχ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

Pty_cd_Mavropoulou.pdf

159 MB