Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
ΕΣΤΙΑ
English
Toggle navigation
Συλλογές
Ευρετήρια
Αναζήτηση
Υπηρεσίες Αυτοαπόθεσης
Πύλη φοιτητών
Ηλεκτρονική κατάθεση διατριβών και εργασιών
Πύλη ερευνητών
Ηλεκτρονική κατάθεση ερευνητικών δημοσιεύσεων
Οδηγίες
Οδηγίες ηλεκτρονικής κατάθεσης
Ανοιχτά Δεδομένα
Συλλογές
Δημοσιεύσεις Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού
Τμήμα Γεωγραφίας
Περιβαλλοντικές επιπτώσεις της παραγωγής τροφίμων
Επιστημονική Δημοσίευση
15433
1562 Αναγνώσεις
Πρωτότυπος Τίτλος:
Περιβαλλοντικές επιπτώσεις της παραγωγής τροφίμων
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Ημερομηνία δημοσίευσης:
2005
Δημιουργός:
Λαζαρίδη, Αικατερίνη-Κωνσταντία
Θεματικές Κατηγορίες:
Περιβαλλοντική πολιτική
Περιβαλλοντική διαχείριση
Εκδότης:
Παπαζήσης
Τύπος δημοσίευσης:
Κεφάλαιο Βιβλίου
Περιοδικό / Συνέδριο:
Α.-Λ. Ματάλα και Α. Χουλιάρας (επιμ.). Η Διατροφή στον 21ο αιώνα: Γεωγραφίες της Αφθονίας και της Στέρησης. Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήσης
Άδεια χρήσης:
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0