Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
ΕΣΤΙΑ
English
Toggle navigation
Συλλογές
Ευρετήρια
Αναζήτηση
Υπηρεσίες Αυτοαπόθεσης
Πύλη φοιτητών
Ηλεκτρονική κατάθεση διατριβών και εργασιών
Πύλη ερευνητών
Ηλεκτρονική κατάθεση ερευνητικών δημοσιεύσεων
Οδηγίες
Οδηγίες ηλεκτρονικής κατάθεσης
Ανοιχτά Δεδομένα
Συλλογές
Γκρίζα Βιβλιογραφία Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης
Πτυχιακές Εργασίες
Το λάδι ως συντηρητικό μέσον
Πτυχιακή Εργασία
14628
709 Αναγνώσεις
Πρωτότυπος Τίτλος:
Το λάδι ως συντηρητικό μέσον
Συγγραφέας:
Βασιλειάδου, Δέσποινα Η.
Ημερομηνία κατάθεσης:
2001
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Οικιακή οικονομία
Διατήρηση και αποθήκευση τροφίμων
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Λοιπά Θέματα:
Χημεία τροφίμων
Ελαιόλαδο
Έλαια και λίπη
Ελαιόλαδο - Φυσιολογικές απόψεις
Λέξεις-κλειδιά:
Συντήρηση τροφίμων, αλλοίωση τροφίμων, λάδι, ελαιόλαδο
Περιγραφή:
29 σ., εικ.
Άδεια χρήσης:
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0
Export Citation
BibTex
RIS
Text
Αρχείο PDF
VASILEIADOY D.-EXO-2001.pdf
17 MB