Επίδραση παραπροϊόντων τηγανίσματος στη δραστικότητα παγκρεατικής λιπάσης

Πτυχιακή Εργασία 13970 963 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Επίδραση παραπροϊόντων τηγανίσματος στη δραστικότητα παγκρεατικής λιπάσης
Συγγραφέας:
Τσολακέλλη, Μαρία
Επιβλέπων καθηγητής:
Ανδρικόπουλος, Νικόλαος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2002
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Ανάλυση και σύνθεση τροφίμων, Μέθοδοι
Λοιπά Θέματα:
Τροφή - Έλεγχος
Διατροφή - Έλαια και λίπη
Ελαιόλαδο
Περιγραφή:
87 σ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

TSOLAKELI M.-EDD-2002.pdf

50 MB