Σκλήρυνση κατά πλάκας: η σχέση της νόσου με τη διατροφή, οι προοπτικές που ανοίγει η επιδημιολογική έρευνα

Πτυχιακή Εργασία 13968 955 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Σκλήρυνση κατά πλάκας: η σχέση της νόσου με τη διατροφή, οι προοπτικές που ανοίγει η επιδημιολογική έρευνα
Συγγραφέας:
Τσιμπίδη, Ειρήνη
Επιβλέπων καθηγητής:
Πάσσος, Μιχαήλ
Ημερομηνία κατάθεσης:
2000
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Διαιτολογία (Γενικά)
Ανοσολογία
Επιδημιολογία
Λέξεις-κλειδιά:
Σκλήρυνση κατά πλάκας, διατροφή, αυτοάνοσα νοσήματα, επιδημιολογία
Περιγραφή:
79σ., πίν., σχ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

TSIMPIDI E.-EDD-00.pdf

37 MB