Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
ΕΣΤΙΑ
English
Toggle navigation
Συλλογές
Ευρετήρια
Αναζήτηση
Υπηρεσίες Αυτοαπόθεσης
Πύλη φοιτητών
Ηλεκτρονική κατάθεση διατριβών και εργασιών
Πύλη ερευνητών
Ηλεκτρονική κατάθεση ερευνητικών δημοσιεύσεων
Οδηγίες
Οδηγίες ηλεκτρονικής κατάθεσης
Ανοιχτά Δεδομένα
Συλλογές
Γκρίζα Βιβλιογραφία Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής
Πτυχιακές Εργασίες
Σκλήρυνση κατά πλάκας: η σχέση της νόσου με τη διατροφή, οι προοπτικές που ανοίγει η επιδημιολογική έρευνα
Πτυχιακή Εργασία
13968
1042 Αναγνώσεις
Πρωτότυπος Τίτλος:
Σκλήρυνση κατά πλάκας: η σχέση της νόσου με τη διατροφή, οι προοπτικές που ανοίγει η επιδημιολογική έρευνα
Συγγραφέας:
Τσιμπίδη, Ειρήνη
Επιβλέπων καθηγητής:
Πάσσος, Μιχαήλ
Ημερομηνία κατάθεσης:
2000
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Διαιτολογία (Γενικά)
Ανοσολογία
Επιδημιολογία
Λέξεις-κλειδιά:
Σκλήρυνση κατά πλάκας, διατροφή, αυτοάνοσα νοσήματα, επιδημιολογία
Περιγραφή:
79σ., πίν., σχ.
Άδεια χρήσης:
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0
Export Citation
BibTex
RIS
Text
Αρχείο PDF
TSIMPIDI E.-EDD-00.pdf
37 MB