Συντηρητικά τροφών και καρκίνος

Πτυχιακή Εργασία 13944 840 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Συντηρητικά τροφών και καρκίνος
Συγγραφέας:
Σοφοκλέους, Ξάνθη
Επιβλέπων καθηγητής:
Σκοπούλη, Φωτεινή
Ημερομηνία κατάθεσης:
1999-10
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Διαιτολογία (Γενικά)
Επεξεργασία και κατασκευή τροφίμων
Νεοπλάσματα. Όγκοι. Ογκολογία
Λέξεις-κλειδιά:
Συντηρητικά τροφών, καρκίνος, πρόσθετα τροφών, αντιοξειδωτικά
Περιγραφή:
108 σ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

SOFOKLEOYS X.-EDD-1999.pdf

38 MB