Περιεκτικότητα βιταμίνης Ε στα τρόφιμα

Πτυχιακή Εργασία 13860 694 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Περιεκτικότητα βιταμίνης Ε στα τρόφιμα
Συγγραφέας:
Οικονόμου, Πέπη
Επιβλέπων καθηγητής:
Ανδρικόπουλος, Νικόλαος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2004
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Βιταμίνες
Λέξεις-κλειδιά:
Τροφές, βιταμίνη Ε, ιδιότητες, απορρόφηση, βιοδιαθεσιμότητα
Περιγραφή:
54 σ., πίν., σχ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

OIKONOMOY P.-EDD-04.pdf

25 MB