Ουρικό οξύ και διατροφή

Πτυχιακή Εργασία 13760 883 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Ουρικό οξύ και διατροφή
Συγγραφέας:
Θεμελή, Ελένη
Καραπάνου, Χρυσούλα
Ημερομηνία κατάθεσης:
2003
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Διαιτολογία (Γενικά)
Ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος. Ουρολογία
Λέξεις-κλειδιά:
Ουρικό οξύ, ουρική νόσος, διατροφή, πουρίνες
Περιγραφή:
42 σ., πίν.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

KARAPANOY X.-EDD-2003.pdf

16 MB