Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
ΕΣΤΙΑ
English
Toggle navigation
Συλλογές
Ευρετήρια
Αναζήτηση
Υπηρεσίες Αυτοαπόθεσης
Πύλη φοιτητών
Ηλεκτρονική κατάθεση διατριβών και εργασιών
Πύλη ερευνητών
Ηλεκτρονική κατάθεση ερευνητικών δημοσιεύσεων
Οδηγίες
Οδηγίες ηλεκτρονικής κατάθεσης
Ανοιχτά Δεδομένα
Συλλογές
Γκρίζα Βιβλιογραφία Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής
Πτυχιακές Εργασίες
Ανάλυση θρεπτικών συστατικών ωμής και ψημένης πίτσας εμπορίου
Πτυχιακή Εργασία
13668
861 Αναγνώσεις
Πρωτότυπος Τίτλος:
Ανάλυση θρεπτικών συστατικών ωμής και ψημένης πίτσας εμπορίου
Συγγραφέας:
Χρύσος, Ιωάννης
Επιβλέπων καθηγητής:
Ανδρικόπουλος, Νικόλαος
Ημερομηνία κατάθεσης:
1999
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Επεξεργασία και κατασκευή τροφίμων
Ανάλυση και σύνθεση τροφίμων, Μέθοδοι
Λέξεις-κλειδιά:
Θρεπτικά συστατικά, ανάλυση τροφίμων, πίτσα
Περιγραφή:
57 σ., πίν., γραφ., σχ.
Άδεια χρήσης:
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0
Export Citation
BibTex
RIS
Text
Αρχείο PDF
CHRYSOS I. - EDD - 1999.pdf
25 MB