Πρωτότυπος Τίτλος:
Μεταβολή των φυσικών αντιοξειδωτικών διαφόρων εδώδιμων ελαίων κατά το επαναλαμβανόμενο τηγάνισμα πατατών
Συγγραφέας:
Χατζηνικόλα, Χαριστούλα Σ.
Επιβλέπων καθηγητής:
Ανδρικόπουλος, Νικόλαος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2000-06
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Ανάλυση και σύνθεση τροφίμων, Μέθοδοι
Λοιπά Θέματα:
Ελαιόλαδο - Υγιειονολογικές απόψεις
Λέξεις-κλειδιά:
ελαιόλαδο, αντιοξειδωτικά
Άδεια χρήσης:
![19429](/hua/static/common/img/cc/cc-by-nc-nd.png)
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0