Μεταπτυχιακές Εργασίες

Συλλογή 38
Τίτλος:
Μεταπτυχιακές Εργασίες

Φίλτρα

 

1. Ανάπτυξη και αξιολόγηση διαδικτυακής μονάδας διατροφής για παροχή υπηρεσιών διατροφικής υποστήριξης

Μεταπτυχιακή Εργασία 2966
Συγγραφέας:
Ζέρβας, Δημήτρης
Ημερομηνία κατάθεσης:
2008-10-23
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

2. Η επίδραση της διαιτητικής πρόσληψης νατρίου στην εμφάνιση μυϊκών κραμπών κατά τη διάρκεια παρατεταμένης άσκησης

Μεταπτυχιακή Εργασία 2985
Συγγραφέας:
Αρναούτης, Ιωάννης
Ημερομηνία κατάθεσης:
2007-10-18
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

3. Σχέση διατροφικών παραγόντων με τη σωματική σύσταση σε παιδιά

Μεταπτυχιακή Εργασία 3040
Συγγραφέας:
Πέτσιος, Δημήτριος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2007-11-27
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

4. Η επίδραση της δίαιτας και της άσκησης στα ενδομυϊκά λιποειδή σε διαβητικούς ασθενείς

Μεταπτυχιακή Εργασία 3246
Συγγραφέας:
Περπερίδη, Μαρία
Ημερομηνία κατάθεσης:
2007-11-30
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

5. Μείωση του βάρους με ή χωρίς σωματική άσκηση και αλλαγές στο ποσοστό του λίπους και τον βασικό μεταβολισμό υπέρβαρων και παχύσαρκων γυναικών

Μεταπτυχιακή Εργασία 3262
Συγγραφέας:
Χαρκοφτάκης, Γιώργος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2008-02-06
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

6. Συσχέτιση οστικής πυκνότητας με δείκτες παχυσαρκίας σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες Αττικής, ηλικίας 55-65 ετών

Μεταπτυχιακή Εργασία 3305
Συγγραφέας:
Νικολαΐδου, Άννα
Ημερομηνία κατάθεσης:
2007-10-12
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

7. Επίδραση μικροθρεπτικών συστατικών της Μεσογειακής Δίαιτας στην έκκριση κυτταροκινών και στην έκφραση υποδοχέων λιποπρωτεϊνών από ανθρώπινα μεσαγγειακά κύτταρα

Μεταπτυχιακή Εργασία 3296
Συγγραφέας:
Μίλεσης, Γιώργος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2007-10-10
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

8. Μελέτη της μικροχλωρίδας σε ελληνικά σαλάμια αέρος

Μεταπτυχιακή Εργασία 3301
Συγγραφέας:
Σκοτσιμάρα, Μαρία
Ημερομηνία κατάθεσης:
2007-10-16
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

9. Η επίδραση της αερόβιας και της συνδυασμένης άσκησης (αερόβια & αντιστάσεων) σε παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξη καρδιαγγειακών νοσημάτων: στοιχεία από τη μελέτη ΑΤΤΙΚΗ

Μεταπτυχιακή Εργασία 3303
Συγγραφέας:
Τάμπαλης, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2007-10-16
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

10. Η επίδραση του είδους του πρωινού στο αίσθημα της πείνας και σε ορμονικούς δείκτες που σχετίζονται με την πείνα

Μεταπτυχιακή Εργασία 3439
Συγγραφέας:
Αγγελοπούλου, Θεοδώρα
Ημερομηνία κατάθεσης:
2008-11-13
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

11. Η επίδραση οξείας άσκησης εναλλασόμενης έντασης στην έκφραση μικροριβονουκλεϊκών οξέων του σάλιου που εμπλέκονται στο μεταβολισμό των λιπιδίων

Μεταπτυχιακή Εργασία 14855
Συγγραφέας:
Κωνσταντινίδου, Άννα
Ημερομηνία κατάθεσης:
2014-07-16
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

12. Σελήνιο-Σεληνοπρωτεΐνες και ασκησιογενής μυϊκή βλάβη: ποιός ο ρόλος του συμπληρώματος colostrum

Μεταπτυχιακή Εργασία 14843
Συγγραφέας:
Κάρτσωνας, Θεόδωρος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2014-07-17
Θεματικές Κατηγορίες:
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Διαιτολογία (Γενικά)
Διατροφικές αλληλεπιδράσεις
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

13. Επίδραση του είδους της άσκησης στην όρεξη, στην ενεργειακή πρόσληψη και στις σχετικές με την όρεξη ορμονικές αποκρίσεις

Μεταπτυχιακή Εργασία 14769
Συγγραφέας:
Αθανασέλη, Μαρία
Ημερομηνία κατάθεσης:
2014-04-04
Θεματικές Κατηγορίες:
Αθλητιατρική
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

14. Περιγραφή και διαχείριση ειδικών διαιτολογικών κινδύνων σε νοσοκομεία

Μεταπτυχιακή Εργασία 15026
Συγγραφέας:
Ξενάκη, Αναστασία
Ημερομηνία κατάθεσης:
2014-08-27
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

15. Ο ρόλος του φαιού λιπώδους ιστού στο ενεργειακό ισοζύγιο και τη μεταβολική υγεία του ανθρώπου

Μεταπτυχιακή Εργασία 15327
Συγγραφέας:
Φαρδή, Σταυρούλα
Ημερομηνία κατάθεσης:
2014-02-05
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

16. Διατροφικές συνήθειες σχετιζόμενες με ολικού και κεντρικού τύπου παχυσαρκία, σε παιδιά ηλικίας 9 ετών

Μεταπτυχιακή Εργασία 15393
Συγγραφέας:
Παπακωνσταντοπούλου, Μαρία Άννα
Ημερομηνία κατάθεσης:
2011-06-23
Θεματικές Κατηγορίες:
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Διαιτολογία (Γενικά)
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

17. Επίδραση διατροφικής παρέμβασης με ψάρια ιχθυοτροφείου στα ένζυμα μεταβολισμού του PAF (Platelet Activating Factor, παράγοντας ενεργοποίησης αιμοπεταλίων) σε φαινομενικά υγιή πληθυσμό

Μεταπτυχιακή Εργασία 15706
Συγγραφέας:
Πετσίνη, Φιλιώ
Ημερομηνία κατάθεσης:
2015-07-17
Θεματικές Κατηγορίες:
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Ασθένειες του κυκλοφορικού (Καρδιαγγειακού) συστήματος
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

18. Αξιολόγηση της επίδρασης διαφορετικής σύστασης πρωινού γεύματος στο αίσθημα πείνας και κορεσμού και στην κατανάλωση ενδιάμεσου γεύματος σε παιδιά και εφήβους

Μεταπτυχιακή Εργασία 15708
Συγγραφέας:
Σκλαβενίτη, Δήμητρα
Ημερομηνία κατάθεσης:
2015-06-29
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

19. Η Επίδραση της Κατανάλωσης Κρέατος (και κρεατοσκευασμάτων) σε Δείκτες Καρδιομεταβολικού Κινδύνου στο δεκαετή επανέλεγχο της μελέτης «ΑΤΤΙΚΗ»

Μεταπτυχιακή Εργασία 15710
Συγγραφέας:
Γκρέκας, Αθανάσιος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2015-07-06
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

20. Ο ρόλος του Κοινωνικο-οικονομικού επιπέδου και της διατροφής στο 10-ετή καρδιαγγειακό κίνδυνο: Μελέτη ΑΤΤΙΚΗ

Μεταπτυχιακή Εργασία 15714
Συγγραφέας:
Ντερτιμάνη, Μαρία
Ημερομηνία κατάθεσης:
2015-07-07
Θεματικές Κατηγορίες:
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Διαιτολογία (Γενικά)
Ασθένειες του κυκλοφορικού (Καρδιαγγειακού) συστήματος
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0