Το λάδι ως συντηρητικό μέσον

Πτυχιακή Εργασία 14628 667 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Το λάδι ως συντηρητικό μέσον
Συγγραφέας:
Βασιλειάδου, Δέσποινα Η.
Ημερομηνία κατάθεσης:
2001
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Οικιακή οικονομία
Διατήρηση και αποθήκευση τροφίμων
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Λοιπά Θέματα:
Χημεία τροφίμων
Ελαιόλαδο
Έλαια και λίπη
Ελαιόλαδο - Φυσιολογικές απόψεις
Λέξεις-κλειδιά:
Συντήρηση τροφίμων, αλλοίωση τροφίμων, λάδι, ελαιόλαδο
Περιγραφή:
29 σ., εικ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

VASILEIADOY D.-EXO-2001.pdf

17 MB