Εκτίμηση της συγκέντρωσης της επικίνδυνης ουσίας ακρυλαμίδιο σε τηγανιτές πατάτες υπό διαφορετικές συνθήκες τηγανίσματος

Μεταπτυχιακή Εργασία 4451 255 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Εκτίμηση της συγκέντρωσης της επικίνδυνης ουσίας ακρυλαμίδιο σε τηγανιτές πατάτες υπό διαφορετικές συνθήκες τηγανίσματος
Συγγραφέας:
Κρεμμύδα, Λευκοθέα Στέλλα
Ημερομηνία κατάθεσης:
2007-10-17
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Λοιπά Θέματα:
Τροφή - Βιοτεχνολογία
Food - Biotechnology
Χημεία τροφίμων
Food - Composition
Τηγάνισμα
Frying
Έλαια και λίπη
Oils and fats
Περιγραφή:
139 σ., πίν., διαγρ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

, Metaptychiaki32.pdf