Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
ΕΣΤΙΑ
English
Toggle navigation
Συλλογές
Ευρετήρια
Αναζήτηση
Υπηρεσίες Αυτοαπόθεσης
Πύλη φοιτητών
Ηλεκτρονική κατάθεση διατριβών και εργασιών
Πύλη ερευνητών
Ηλεκτρονική κατάθεση ερευνητικών δημοσιεύσεων
Οδηγίες
Οδηγίες ηλεκτρονικής κατάθεσης
Ανοιχτά Δεδομένα
Συλλογές
Γκρίζα Βιβλιογραφία Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής
Πτυχιακές Εργασίες
Πράσινη μικροενθυλάκωση πολυφαινολών από υποπροϊόντα 7 ποικιλιών μήλου (Malus domestica) σε β-HD κυκλοδεξτρίνη
Πτυχιακή Εργασία
19089
732 Αναγνώσεις
Πρωτότυπος Τίτλος:
Πράσινη μικροενθυλάκωση πολυφαινολών από υποπροϊόντα 7 ποικιλιών μήλου (Malus domestica) σε β-HD κυκλοδεξτρίνη
Συγγραφέας:
Ζαρογιάννης, Σπύρος Σ.
Επιβλέπων καθηγητής:
Καραθάνος, Βάϊος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2017-07-07
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Ανάλυση και σύνθεση τροφίμων, Μέθοδοι
Λοιπά Θέματα:
Χημεία τροφίμων
Λέξεις-κλειδιά:
κυκλοδεξτρίνες, πολυφαινόλες, ενθυλάκωση, πράσινη εκχύλιση, φλούδες μήλων
Περιγραφή:
125 σ.:εικ.
Άδεια χρήσης:
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0
Export Citation
BibTex
RIS
Text
Αρχείο PDF
ZAROGIANNIS_EDD_6.7.2017.pdf
3 MB