Πράσινη μικροενθυλάκωση πολυφαινολών από υποπροϊόντα 7 ποικιλιών μήλου (Malus domestica) σε β-HD κυκλοδεξτρίνη

Πτυχιακή Εργασία 19089 732 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Πράσινη μικροενθυλάκωση πολυφαινολών από υποπροϊόντα 7 ποικιλιών μήλου (Malus domestica) σε β-HD κυκλοδεξτρίνη
Συγγραφέας:
Ζαρογιάννης, Σπύρος Σ.
Επιβλέπων καθηγητής:
Καραθάνος, Βάϊος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2017-07-07
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Ανάλυση και σύνθεση τροφίμων, Μέθοδοι
Λοιπά Θέματα:
Χημεία τροφίμων
Λέξεις-κλειδιά:
κυκλοδεξτρίνες, πολυφαινόλες, ενθυλάκωση, πράσινη εκχύλιση, φλούδες μήλων
Περιγραφή:
125 σ.:εικ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

ZAROGIANNIS_EDD_6.7.2017.pdf

3 MB