Διατροφική αξία τροφίμων ζωικής προέλευσης

Πτυχιακή Εργασία 13706 405 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Διατροφική αξία τροφίμων ζωικής προέλευσης
Συγγραφέας:
Γιαννουλάκη, Παρθένα
Επιβλέπων καθηγητής:
Πάσσος, Μιχαήλ
Ημερομηνία κατάθεσης:
2000
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Διαιτολογία (Γενικά)
Τιμές τροφίμων, διατροφικές μελέτες, συστατικά
Επεξεργασία και κατασκευή τροφίμων
Λέξεις-κλειδιά:
Ζωικές τροφές, διατροφική αξία, διοξίνες, συντηρητικά, ιοντίζουσες ακτινοβολίες, βαρέα μέταλλα, ορμόνες ανάπτυξης
Περιγραφή:
96 σ., σχ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

GIANNOYLAKI P.-EDD-00.pdf

50 MB