Περιβαλλοντικές επιπτώσεις της παραγωγής τροφίμων

Επιστημονική Δημοσίευση 15433
Πρωτότυπος Τίτλος:
Περιβαλλοντικές επιπτώσεις της παραγωγής τροφίμων
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Ημερομηνία δημοσίευσης:
2005
Δημιουργός:
Λαζαρίδη, Αικατερίνη-Κωνσταντία
Θεματικές Κατηγορίες:
Περιβαλλοντική πολιτική
Περιβαλλοντική διαχείριση
Εκδότης:
Παπαζήσης
Τύπος δημοσίευσης:
Κεφάλαιο Βιβλίου
Περιοδικό / Συνέδριο:
Α.-Λ. Ματάλα και Α. Χουλιάρας (επιμέλεια), Η Διατροφή στον 21ο αιώνα: Γεωγραφίες της Αφθονίας και της Στέρησης. Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήσης
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0