Προσδιορισμός χοληστερόλης σε αλλαντικά

Πτυχιακή Εργασία 13836 910 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Προσδιορισμός χοληστερόλης σε αλλαντικά
Συγγραφέας:
Μελισσαράτος, Γεράσιμος
Επιβλέπων καθηγητής:
Ανδρικόπουλος, Νικόλαος
Καλογερόπουλος, Νίκος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2001-06
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Κρέας, γαλακτοκομικά, λαχανικά, χορτοφαγία, δημητριακά, μπαχαρικά, καρυκεύματα
Ανάλυση και σύνθεση τροφίμων, Μέθοδοι
Λέξεις-κλειδιά:
Χολιστερόλη, αλλαντικά, κρέας, ανάλυση
Περιγραφή:
57 σ., σχ., πίν.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

MELISSARATOS G.-EDD-2001.pdf

21 MB