"Light τρόφιμα": μελέτη της βιολογικής δραστικότητας των λιπαρών υλών τους και σύγκριση με τα αντίστοιχα πλήρη σε λίπος τρόφιμα (μαργαρίνη)

Πτυχιακή Εργασία 13752 725 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
"Light τρόφιμα": μελέτη της βιολογικής δραστικότητας των λιπαρών υλών τους και σύγκριση με τα αντίστοιχα πλήρη σε λίπος τρόφιμα (μαργαρίνη)
Συγγραφέας:
Καπώλη, Γεωργία
Επιβλέπων καθηγητής:
Αντωνοπούλου, Σμαραγδή
Ημερομηνία κατάθεσης:
2004
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Τιμές τροφίμων, διατροφικές μελέτες, συστατικά
Ανάλυση και σύνθεση τροφίμων, Μέθοδοι
Λέξεις-κλειδιά:
Light τρόφιμα, λιπαρά, μαργαρίνη, σύνθεση τροφίμων
Περιγραφή:
80 σ., πίν., σχ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

KAPOLI G.-EDD-2004.pdf

35 MB