Ανάλυση και διατροφική αξιολόγηση του ελαιολάδου με τη μέθοδο Rancimat

Πτυχιακή Εργασία 13608 855 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Ανάλυση και διατροφική αξιολόγηση του ελαιολάδου με τη μέθοδο Rancimat
Συγγραφέας:
Αλεξίου, Μαρία
Επιβλέπων καθηγητής:
Ανδρικόπουλος, Νικόλαος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2001
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Ανάλυση και σύνθεση τροφίμων, Μέθοδοι
Λέξεις-κλειδιά:
Ελαιόλαδο, διατροφική αξία, ανάλυση, μέθοδος Rancimat
Περιγραφή:
66 σ., σχ., πίν.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

ALEXIOY M.-EDD-2001.pdf

25 MB