Σχεδίαση και ανάπτυξη ενός συστήματος διεπιφάνειας σε κινητό τηλέφωνο

Πτυχιακή Εργασία 23470 114 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Σχεδίαση και ανάπτυξη ενός συστήματος διεπιφάνειας σε κινητό τηλέφωνο
Συγγραφέας:
Σερέμελης, Σωτήριος, Στυλιανός
Επιβλέπων καθηγητής:
Βαμβακάρη, Μαλβίνα
Περίληψη:
Καθημερινά παρατηρείται ότι τα smartphone ή έξυπνα κινητά έχουν εισχωρήσει στην καθημερινότητα όχι μόνο τον επαγγελματιών αλλά και όλων των ανθρώπων όλων των ηλικιών. Η αύξηση τους οφείλεται στις αυξημένες δυνατότητές τους καθώς και στην ανάπτυξη του κινητού δικτύου. Από την μία οι κινητές συσκευές γίνονται όλο και πιο ισχυρές, πολλές φορές πιο δυνατές σε σχέση με τους προσωπικούς υπολογιστές, κάνοντας τα να μπορούν να εκτελέσουν πολύπλοκες εργασίες και εφαρμογές. Από την άλλη τα δίκτυα κινητής τηλεφωνία έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο μιας και πλέον μπορεί να παρέχεται ίντερνετ σε έξυπνα κινητά με υψηλές ταχύτητές. Τα λειτουργικά συστήματα των συσκευών αυτών ποικίλουν με το iOS της Apple να ηγείται στο λειτουργικό κλειστού κώδικα και το Android της Google στο λειτουργικό ανοιχτού κώδικα. Αυτή την στιγμή το μεγαλύτερο ποσοστό των smartphones της αγοράς διαθέτουν λειτουργικό Android.

Αυτή η ανάπτυξή βοηθάει στην εκπαίδευσή με χρήση εφαρμογών. Επιπλέον, οι σχολές πλέον παρέχουν ευκολίες μέσω ιστοσελίδων των τμημάτων δίνοντας πληροφορίες για το τμήμα και διαφορές εφαρμογές όπως το mail για τους φοιτητές.

Στόχος της παρούσας εργασίας είναι η ανάπτυξη μιας εφαρμογής ώστε να μπορεί εύκολα ένας φοιτητής χωρίς να χρειάζεται να μπαίνει μέσω περιηγητή στο site της σχολής του, αλλά μέσω της εφαρμογής να μπορεί να μαθαίνει νέα, το πρόγραμμα, να μπαίνει στα email και να κάνει άλλες ενέργειες.
Ημερομηνία κατάθεσης:
2020-07-24
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Επιστήμη των υπολογιστών
Λοιπά Θέματα:
Κινητή τηλεφωνία
Εφαρμογές, εργαλεία, κλπ.
Λέξεις-κλειδιά:
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Εφαρμογή κινητών, φοιτητές, έξυπνο κινητό, προπτυχιακοί φοιτητές
Περιγραφή:
75 σ.:εικ.,πίν.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

SotiriosSeremelis.pdf

6 MB