Η εξέλιξη της επιστήμης διαιτολογίας - διατροφής στην Ελλάδα

Πτυχιακή Εργασία 13922 869 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Η εξέλιξη της επιστήμης διαιτολογίας - διατροφής στην Ελλάδα
Συγγραφέας:
Ψαρρά, Μαρία
Επιβλέπων καθηγητής:
Πολυχρονόπουλος, Ευάγγελος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2002-01
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Δευτεροβάθμια εκπαίδευση
Ανώτατη εκπαίδευση
Λέξεις-κλειδιά:
Διαιτολογία, διατροφολογία, δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τριτοβάθμια εκπαιδευση
Περιγραφή:
83 σ., διαγρ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

PSARRA M.-EDD-2002.pdf

31 MB