Σύσταση και θρεπτική αξία ιδιοσκευασμάτων τροφίμων

Πτυχιακή Εργασία 5808 796 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Σύσταση και θρεπτική αξία ιδιοσκευασμάτων τροφίμων
Συγγραφέας:
Απειρανθίτου, Ευαγγελία
Ημερομηνία κατάθεσης:
2008-10-29
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Λοιπά Θέματα:
Τροφή - Ελλάδα
Food - Greece
Μεσογειακή δίαιτα
Mediterranean diet
Διατροφή - Ελλάδα
Nutrition - Greece
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

, apeiranthitou.pdf