Υλοποίηση συστήματος δημιουργίας και κοινοποίησης συνταγών μαγειρικής

Πτυχιακή Εργασία 26380 75 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Υλοποίηση συστήματος δημιουργίας και κοινοποίησης συνταγών μαγειρικής
Συγγραφέας:
Σειράς, Γεώργιος, Στέργιος
Επιβλέπων καθηγητής:
Καμαλάκης, Θωμάς
Περίληψη:
Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια τάση αλλαγής από στατικές σελίδες στο διαδίκτυο σε εφαρμογές ιστού. Οι εφαρμογές ιστού έχουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως το χαμηλότερο κόστος ανάπτυξης και συντήρησης, προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήσης στον χρήστη, είναι πιο γρήγορες, είναι πιο εύκολο να προσεγγίσουν καινούργιους χρήστες μέσω της χρήσης μηχανών αναζήτησης και στρατηγικών SEO και προσφέρουν καλύτερες επιλογές για την
ασφάλεια. Σκοπός αυτής της πτυχιακής εργασίας είναι η μελέτη και η της
διαδικασίας του σχεδιασμού και της υλοποίησης μιας εφαρμογής ιστού, μέσω της οποίας ο χρήστης θα έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει και να μοιραστεί με άλλους χρήστες συνταγές μαγειρικής. Η πτυχιακή χωρίζεται σε 4 μέρη. To πρώτο μέρος μιλάει για τον στόχο της πτυχιακής καθώς και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν. Στο δεύτερο μέρος θα γίνει ανάλυση του σχεδιασμού της εφαρμογής και της βάσης δεδομένων. Στο τρίτο μέρος θα ακολουθήσει μια περιγραφή της υλοποίησης της εφαρμογής, καθώς και των ροών των σεναρίων χρήσης της. Στο τέταρτο μέρος θα αναφερθούν περαιτέρω βελτιώσεις και προσθήκες που θα μπορούσαν να γίνουν στην εφαρμογή και θα συζητηθούν κάποια θέματα σχετικά με εναλλακτικούς τρόπους για την υλοποίηση της.
Ημερομηνία κατάθεσης:
2022-07-27
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Επιστήμη των υπολογιστών
Λοιπά Θέματα:
Εφαρμογές, εργαλεία, κλπ.
Λέξεις-κλειδιά:
Ρέστ, Υλοποίηση, Ριάκτ, Εφαρμογή Ιστού, Ντζάνγκο
Περιγραφή:
98 σ.,εικ.,πίν.
Άδεια χρήσης:
19426 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση 4.0

GeorgiosSeiras.pdf

11 MB