Ανάπτυξη διαδικτυακής πύλης δικτύωσης αθλητών και οπαδών

Πτυχιακή Εργασία 21851 141 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Ανάπτυξη διαδικτυακής πύλης δικτύωσης αθλητών και οπαδών
Συγγραφέας:
Αποστολόπουλος, Ηλίας, Ελευθέριος
Επιβλέπων καθηγητής:
Μιχαλακέλης, Χρήστος
Περίληψη:
Οι διαρκείς εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας έχουν αναμφισβήτητα σηματοδοτήσει μια νέα περίοδο στον τρόπο ζωής του σύγχρονου ανθρώπου. Πλέον με την βοήθεια του διαδικτύου οι άνθρωποι κλείνουν μόνοι τους τα ταξίδια, γνωρίζουν νέους ανθρώπους από όλη την γη ανεξαρτήτως απόστασης και πολλές φορές μπορούν να καλύψουν την φυσική απουσία ανθρώπων-μεντόρων με πληροφορίες από το διαδίκτυο.

Στην παρούσα πτυχιακή εργασία θα αναλυθεί και θα σχεδιαστεί μια διαδικτυακή πύλη. Η διαδικτυακή πύλη αυτή στοχεύει σε αθλητές και οπαδούς του αθλήματος του Brazilian Jiu-Jitsu που επιθυμούν να συνδιάσουν αγώνες/προπονήσεις με τα ταξίδια τους, να γνωρίζουν νέα άτομα αλλά ταυτόχρονα να δουν τα νέα του αθλήματος και τέλος που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε μια οργανωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης.

Στην εποχή της ηλεκτρονικής επανάστασης που διανύουμε παρατηρούμε ένα νέο είδος “diy” ταξιδιωτικών πρακτόρων, ανθρώπων δηλαδή που ασχολούνται με όλες τις πτυχές ενός ταξιδιού που έχουν σκοπό να πραγματοποιήσουν, σε αντίθεση με το παρελθόν που εμπιστεύονταν έναν ταξιδιωτικό πράκτορα για να τους κανονισει τα ταξίδια. Ακόμα οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν μέσα σε δευτερόλεπτα νέα ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της γής αλλά και μπορούν να γνωρίσουν ανθρώπους από αυτά τα μέρη προσπερνώντας έτσι εμπόδια του παρελθόντος όπως η απόσταση. Τέλος ένα από τα οφέλη είναι ότι πλέον ακόμα και με την απουσία κάποιου ειδικού, σε οποιαδήποτε σχεδόν θέμα, η πληροφόρηση και η γνώση μπορεί να έρχεται μέσω του διαδικτύου.

Στις ενότητες που ακολουθούν θα έχουμε μια σύντομη παρουσίαση του αθλήματος του BJJ καθώς και στατιστικά στοιχεία σχετικά με την ανάπτυξή του. Στην συνέχεια θα εξεταστούν κάποιες από τις ήδη υπάρχουσες τεχνολογίες και θα προβούμε στην σχεδίαση ενός business plan. Τέλος θα υλοποιηθεί το πρωτότυπο της διαδικτυακής πύλης ( Mock up).
Ημερομηνία κατάθεσης:
2019-04-19
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Επιστήμη των υπολογιστών
Λοιπά Θέματα:
Λογισμικό εφαρμογών - Ανάπτυξη
Λέξεις-κλειδιά:
αθλητισμός
Περιγραφή:
74 σ.:εικ.,διαγρ.,σχ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

IliasApostolopoulos.pdf

3 MB