Επίδραση της διαφορετικής περιεκτικότητας σε κορεσμένα και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα ενός γεύματος στο μεταγευματικό λιπιδαιμικό προφίλ υγειών εθελοντών: συσχέτιση με το φύλο

Μεταπτυχιακή Εργασία 14044 796 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Επίδραση της διαφορετικής περιεκτικότητας σε κορεσμένα και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα ενός γεύματος στο μεταγευματικό λιπιδαιμικό προφίλ υγειών εθελοντών: συσχέτιση με το φύλο
Συγγραφέας:
Ζαγανά, Αγγελική
Επιβλέπων καθηγητής:
Ματάλα, Αντωνία Λήδα
Ημερομηνία κατάθεσης:
2003
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Διαιτολογία (Γενικά)
Λέξεις-κλειδιά:
Κορεσμένα λιπαρά οξέα, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, μεταγευματικό στάδιο, λιπιδιαμικό προφίλ,
Περιγραφή:
68 σ., φωτ., πίν., σχ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

ZAGANA A.-EDD-2003.pdf

25 MB