Μελέτη της συσχέτισης της σύστασης του διαιτητικού λίπους με την ινσουλινική ευαισθησία σε γυναίκες με φυσιολογική ανοχή στη γλυκόζη που είναι απόγονοι πρώτου βαθμού ασθενών που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2

Μεταπτυχιακή Εργασία 14032 871 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Μελέτη της συσχέτισης της σύστασης του διαιτητικού λίπους με την ινσουλινική ευαισθησία σε γυναίκες με φυσιολογική ανοχή στη γλυκόζη που είναι απόγονοι πρώτου βαθμού ασθενών που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2
Συγγραφέας:
Ντάλη, Γεωργία
Επιβλέπων καθηγητής:
Ζαμπέλας, Αντώνιος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2004
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Ασθένειες του αίματος
Λοιπά Θέματα:
Σακχαρώδης διαβήτης - Διαιτολογικές απόψεις
Λέξεις-κλειδιά:
Διαιτητικό λίπος, ινσουλινική ευαισθησία, διαβήτης τύπου 2, γυναίκες
Περιγραφή:
70 σ., πίν.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

NTALI G.-EDD-2004.pdf

30 MB