Προσδιορισμός στερολών (χοληστερόλης) σε τρόφιμα (τυριά- γιαούρτη)

Πτυχιακή Εργασία 13996 363 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Προσδιορισμός στερολών (χοληστερόλης) σε τρόφιμα (τυριά- γιαούρτη)
Συγγραφέας:
Ζέρβα, Αναστασία Α.
Ζέρβα, Ουρανία Ι.
Επιβλέπων καθηγητής:
Ανδρικόπουλος, Νικόλαος
Καλογερόπουλος, Νίκος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2000-07
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Διαιτολογία (Γενικά)
Τιμές τροφίμων, διατροφικές μελέτες, συστατικά
Λοιπά Θέματα:
Τροφή - Μικροβιολογία
Λέξεις-κλειδιά:
Στερόλες, χοληστερόλη, τυρί, γιαούρτι, ανάλυση τροφίμων
Περιγραφή:
73, [3] σ., σχ., πίν.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

ZERVA A.-EDD-2000.pdf

32 MB