Προσδιορισμός επίδρασης των επιπέδων της διατροφικής πρωτεΐνης στη ρύθμιση του σακχαρώδους διαβήτη τύπου 2

Πτυχιακή Εργασία 13948 602 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Προσδιορισμός επίδρασης των επιπέδων της διατροφικής πρωτεΐνης στη ρύθμιση του σακχαρώδους διαβήτη τύπου 2
Συγγραφέας:
Σπυροπούλου, Ιωάννα
Επιβλέπων καθηγητής:
Ζαμπέλας, Αντώνιος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2004-07
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Ασθένειες του αίματος
Λέξεις-κλειδιά:
Πρωτεΐνη, διαβήτης, ινσουλίνη, ινσουλινοαντίσταση, παχυσαρκία
Περιγραφή:
91 σ., πίν., γραφ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

SPYROPOYLOY.I.-EDD-04.pdf

45 MB