Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
ΕΣΤΙΑ
English
Toggle navigation
Συλλογές
Ευρετήρια
Αναζήτηση
Υπηρεσίες Αυτοαπόθεσης
Πύλη φοιτητών
Ηλεκτρονική κατάθεση διατριβών και εργασιών
Πύλη ερευνητών
Ηλεκτρονική κατάθεση ερευνητικών δημοσιεύσεων
Οδηγίες
Οδηγίες ηλεκτρονικής κατάθεσης
Ανοιχτά Δεδομένα
Συλλογές
Γκρίζα Βιβλιογραφία Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής
Πτυχιακές Εργασίες
Προσδιορισμός επίδρασης των επιπέδων της διατροφικής πρωτεΐνης στη ρύθμιση του σακχαρώδους διαβήτη τύπου 2
Πτυχιακή Εργασία
13948
602 Αναγνώσεις
Πρωτότυπος Τίτλος:
Προσδιορισμός επίδρασης των επιπέδων της διατροφικής πρωτεΐνης στη ρύθμιση του σακχαρώδους διαβήτη τύπου 2
Συγγραφέας:
Σπυροπούλου, Ιωάννα
Επιβλέπων καθηγητής:
Ζαμπέλας, Αντώνιος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2004-07
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Ασθένειες του αίματος
Λέξεις-κλειδιά:
Πρωτεΐνη, διαβήτης, ινσουλίνη, ινσουλινοαντίσταση, παχυσαρκία
Περιγραφή:
91 σ., πίν., γραφ.
Άδεια χρήσης:
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0
Export Citation
BibTex
RIS
Text
Αρχείο PDF
SPYROPOYLOY.I.-EDD-04.pdf
45 MB