Δρόγες: χρήση στη διατροφή και την αντιγήρανση

Πτυχιακή Εργασία 13754 91 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Δρόγες: χρήση στη διατροφή και την αντιγήρανση
Συγγραφέας:
Καράμπελα, Βασιλική
Επιβλέπων καθηγητής:
Σκουρολιάκου, Μαρία
Ημερομηνία κατάθεσης:
2005
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Λοιπά Θέματα:
Γήρανση - Διαιτολογικές απόψεις
Βότανα - Θεραπευτική χρήση
Λέξεις-κλειδιά:
διατροφή, οξειδωτικό στρες
Περιγραφή:
136 σ.:εικ.,πίν.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

KARABELA V.-EDD-05.pdf

63 MB