Οξεία επίδραση κόκκινου κρασιού με αλκοόλ ή χωρίς αλκοόλ σε στεφανιαίους ασθενείς

Πτυχιακή Εργασία 13692 1440 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Οξεία επίδραση κόκκινου κρασιού με αλκοόλ ή χωρίς αλκοόλ σε στεφανιαίους ασθενείς
Συγγραφέας:
Φέλλιου, Γεωργία
Επιβλέπων καθηγητής:
Ζαμπέλας, Αντώνιος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2002
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Διαιτολογία (Γενικά)
Ασθένειες του κυκλοφορικού (Καρδιαγγειακού) συστήματος
Λοιπά Θέματα:
Καρδιά - Ασθένειες - Διαιτολογικές απόψεις
Λέξεις-κλειδιά:
Κόκκινο κρασί, αλκοόλ, στεφανιαία νόσος, αθηροσκλήρωση, μεσογειακή δίαιτα
Περιγραφή:
93 σ., σχ., πίν.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

FELLIOY G.-EDD-2002.pdf

42 MB