Ανάλυση θρεπτικών συστατικών ωμής και ψημένης πίτσας εμπορίου

Πτυχιακή Εργασία 13668 409 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Ανάλυση θρεπτικών συστατικών ωμής και ψημένης πίτσας εμπορίου
Συγγραφέας:
Χρύσος, Ιωάννης
Επιβλέπων καθηγητής:
Ανδρικόπουλος, Νικόλαος
Ημερομηνία κατάθεσης:
1999
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Επεξεργασία και κατασκευή τροφίμων
Ανάλυση και σύνθεση τροφίμων, Μέθοδοι
Λέξεις-κλειδιά:
Θρεπτικά συστατικά, ανάλυση τροφίμων, πίτσα
Περιγραφή:
57 σ., πίν., γραφ., σχ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

CHRYSOS I. - EDD - 1999.pdf

25 MB