Αντιοξειδωτική δράση ελιάς και ελαιολάδου

Πτυχιακή Εργασία 13660 793 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Αντιοξειδωτική δράση ελιάς και ελαιολάδου
Συγγραφέας:
Χρυσοστόμου, Σταυρούλα
Επιβλέπων καθηγητής:
Ανδρικόπουλος, Νικόλαος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2003-06
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Ανάλυση και σύνθεση τροφίμων, Μέθοδοι
Λέξεις-κλειδιά:
Αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες, ελιά, ελαιόλαδο, χημική ανάλυση
Περιγραφή:
93 σ., σχ., πίν.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

CHRISOSTOMOY S.-EDD-2003.pdf

35 MB