Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας εδώδιμων ελαιών (κατά το τηγάνισμα)

Πτυχιακή Εργασία 13654 868 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Μελέτη της αντιοξειδωτικής ικανότητας εδώδιμων ελαιών (κατά το τηγάνισμα)
Συγγραφέας:
Χατζηνικόλα, Χαριστούλα Σ.
Επιβλέπων καθηγητής:
Ανδρικόπουλος, Νικόλαος
Ημερομηνία κατάθεσης:
2004
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διαιτολογία (Γενικά)
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Ανάλυση και σύνθεση τροφίμων, Μέθοδοι
Λέξεις-κλειδιά:
Ελιά, ελαιόλαδο, πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικά, τηγάνισμα
Περιγραφή:
89, [7] σ., πίν., σχ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

CHATZINIKOLA X.EDD.04.pdf

38 MB