Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
ΕΣΤΙΑ
English
Toggle navigation
Συλλογές
Ευρετήρια
Αναζήτηση
Υπηρεσίες Αυτοαπόθεσης
Πύλη φοιτητών
Ηλεκτρονική κατάθεση διατριβών και εργασιών
Πύλη ερευνητών
Ηλεκτρονική κατάθεση ερευνητικών δημοσιεύσεων
Οδηγίες
Οδηγίες ηλεκτρονικής κατάθεσης
Ανοιχτά Δεδομένα
Συλλογές
Γκρίζα Βιβλιογραφία Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής
Πτυχιακές Εργασίες
Ο ρόλος των διατροφικών παραγόντων στην κατάθλιψη
Πτυχιακή Εργασία
13650
194 Αναγνώσεις
Πρωτότυπος Τίτλος:
Ο ρόλος των διατροφικών παραγόντων στην κατάθλιψη
Συγγραφέας:
Μπουκέα, Καλλιόπη
Επιβλέπων καθηγητής:
Ματάλα, Αντωνία Λήδα
Ημερομηνία κατάθεσης:
2003
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Διατροφή (Γενικά). DRI’s
Λοιπά Θέματα:
Ψυχολογία, Παθολογική
Ασθένειες - Διαιτολογικές απόψεις
Psychology, Pathological
Diet in disease
Λέξεις-κλειδιά:
κατάθλιψη
Περιγραφή:
181 σ., σχ.
Άδεια χρήσης:
Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0
Export Citation
BibTex
RIS
Text
Αρχείο PDF
BOYKEA K.-EDD-2003.pdf
90 MB