Μελέτη της υποβάθμισης του παρθένου ελαιολάδου και ενός μίγματος σπορελαίων (FRIOL) κατά τη θερμική τους επεξεργασία

Πτυχιακή Εργασία 13636 801 Αναγνώσεις

Πρωτότυπος Τίτλος:
Μελέτη της υποβάθμισης του παρθένου ελαιολάδου και ενός μίγματος σπορελαίων (FRIOL) κατά τη θερμική τους επεξεργασία
Συγγραφέας:
Μπαρμπαγιάννη, Μαρία Ν.
Ημερομηνία κατάθεσης:
1997
Γλώσσες Τεκμηρίου:
Ελληνικά
Θεματικές Κατηγορίες:
Ανάλυση και σύνθεση τροφίμων, Μέθοδοι
Λοιπά Θέματα:
Ελαιόλαδο - Διαιτολογικές απόψεις
Ελαιόλαδο - Υγιειονολογικές απόψεις
Ελαιόλαδο - Φυσιολογικές απόψεις
Λέξεις-κλειδιά:
Ελαιόλαδο, υποβάθμιση, θερμική επεξεργασία, σπορέλαια
Περιγραφή:
50 σ.
Άδεια χρήσης:
19429 Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0

BARBAGIANNI M.-EDD-1997.pdf

18 MB